onsdag 27. mai 2009

Bibliotekkatten Dewey

Først kjøpte jeg boka om Dewey Readmore Books på engelsk fra amazon.com, deretter kom boka på norsk, utgitt på CAPPELEN DAMM, og jeg leser, ler og gråter. Men mest av alt fryder jeg meg over historien om både Dewey og Vicki, deres forhold, og om livet i Iowa og menneskene der. Dette er ei bok verd å lese, verd å eie, verd å ta fram igjen, igjen og igjen. Jeg er så takknemlig over å få ta del i historien om Dewey Lesflere Bøker, den elskede bibliotekkatten fra Spencer, Iowa. Ja, hvor stor innflytelse kan egentlig et dyr ha på menneskene rundt seg? Les boka, bruk biblioteket ditt og bedøm selv. God bok.
clipped from www.youtube.com
 blog it

Liv i stuene på Ringsveen

Igjen er det kreativt liv i stuene på Ringsveen, der Jakob Weidemann levde med Anne og alle dyrene. Utsikt mot Lillehammer og Jotunheimen gir inspirasjon til en kunstnersjel.
clipped from www.aftenposten.no

Etter mesterens pipe

I dag åpner Lillehammer Kunstmuseum Mallings utstilling Spirit Caravan. Der kan man se tegninger av ammende hippier og farlige planter, samt en av Weidemanns piper, som Malling fant på låvegulvet og dekorerte med dragemotiv.

–Museet klarte å improvisere plass til meg etter at både kalender og budsjett var fastlagt. Produksjon av katalog og transport av bilder fra ulike eiere har jeg bekostet selv.

 blog it